Guanyadores i guanyadors del concurs Rktenigm@ 2019-20

Després d’haver-vos proposat 10 enigmes diferents a través del correu corporatiu del centre, ara ja sí que donem per finalitzat el concurs del Rktenigm@ 2019-20.

Els enigmes de diferents graus de complexitat han estat proposats per tot l’alumnat i professorat del centre, per tant, contenien diferents temàtiques. Des d’aquí volem agrair la participació a tot l’alumnat que ha fet possible que poguéssim tirar endavant tot el concurs. Així mateix aprofitem per a donar les gràcies a tutors/es i professorat també, sense el vostre suport no ho podriem aconseguir.

Aquí us deixem les i els diferents guanyadors/es per categories. Aquest any degut a la situació de pandèmia que ens ha tocat viure no disposem de fotografies de les i els guanyadors rebent els premis dintre dels premis de Sant Jordi, com era habitual, però igualment volem donar un fort aplaudiment a aquelles i aquells que heu guanyat i als i els que heu participat fins l’últim enigma proposat.

1r CICLE ESO

NOM GRUP TOTAL
Carla Arasa 2n ESO A
19 punts
Hajar el Mezouary 1r ESO A
18 punts
Miquel Morales 2n ESO B
14 punts

2n CICLE ESO

NOM GRUP TOTAL
Gemma Gil
4t ESO B
27 punts
Hafida Hassan 4t ESO D
25 punts
Núria Lorenzo 4t ESO A
13 punts

ESTUDIS POSTOBLIGATORIS

NOM GRUP TOTAL
Paul-Adrian Buha 2n BATX A
18 punts
Andrés Lorenzo 2n BATX B
16 punts
Sami Calvo* 1r BATX B
13 punts

* Hi ha hagut un triple empat a 13 punts que s’ha decidit pel nombre d’enigmes contestats, nombre d’enigmes encertats i respostes encertades més ràpides, en aquest ordre.

Gràcies de tot cor i esperem que us ho hagueu passat bé!

1 comentari

  1. 00PROF12 Rosa Ma. Sole Mallen

    Felicitats a tots i a totes les guanyadores del RKtenigma 2019-20! He tingut el plaer de tenir-vos a classe i als que sou més grans, veure-vos créixer participant, amb èxit, en els diferents concursos matemàtics i veig que continueu amb aquesta bona dinàmica. Seguiu sempre així!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>