A pel vídeo i el cartell

Ja acabat el nostre mòbil i penjat d’unes cordes que hi ha a l’aula ens toca ficar-nos mans a l’obra en fer un vídeo i un cartell seguint aquest ordre. Però aquesta vegada hi ha un petit canvi, hem de fer-ho individualment.

Haurem de fer un guió tots junts, en aquest cas el meu grup ja l’hem fet, on hem de ficar el nom, el creador, l’any i moltes altres coses sobre la constel·lació. Fet això en grup ens haurem de separar i fer-ho com ja he dit individualment. El vídeo no ha de durar més de 2 minuts. Com l’altra vegada utilitzarem el clipchamp un editor de vídeos online. El vídeo explicarà quasi tot sobre la constel·lació.                                                                                       

Amb el vídeo enllestit haurem de fer un cartell on explicarà el nom, a quina hora, quina data i lloc es realitzarà l’exposició, on podrem veure els estels de tots els grups, també ha de ficar qui l’ha fet i ha de contenir el logo de l’institut. El cartell ens ajudarà a donar visibilitat a l’exposició. Aquí us deixo un exemple que no hem fet nosaltres.

Però el que m’ha semblat més interessant serà que cada obra tindrà la seva pròpia etiqueta. Estareu pensant que dimonis és això, bé doncs deixeu-me que us expliqui. A les etiquetes estarà posat el nom de la constel·lació, l’any de realització, el material utilitzat, les mides i per últim i no menys important un codi QR que ens enviarà directament al vídeo que estem fent. És totalment al·lucinant!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>