Orientació acadèmica 4t d’ESO

Benvolgudes famílies,

El dia 27 de maig s’inicia el procés de preinscripció per als Ensenyaments postobligatoris per al curs 2020-21. Per això, us informem que la setmana vinent farem videoconferències informatives amb els vostres fills i filles per a continuar orientant-los cap al seu futur acadèmic, ja que finalitzen l’etapa ESO.

El dilluns dia 18 de maig a les 11.00 h, l’alumnat que vulgui cursar Batxillerat serà convocat a una videoconferència i el dimarts dia 19 de maig a les 11.00 h, qui vulgui cursar un Cicle Formatiu. En aquestes trobades se us donarà a conèixer tota l’oferta acadèmica i el procés que s’ha de seguir per fer la preinscripció. Si hi ha qui encara no té presa la decisió de si vol cursar Batxillerat o fer un Cicle Formatiu, podrà assistir a les dues videoconferències.

Aquí teniu la presentació que farem:

Postobligatoris curs 2020-21

Preinscripcio1rBatxillerat_2020 (pdf editable)

A més a més, tots els cursos fem una sessió informativa a les famílies que teniu fills/es de 4t d’ESO per presentar-los el calendari de la preinscripció, matrícula i altres indicacions referents als ensenyaments postobligatoris. Aquest curs, i en vista de la situació actual, volem que tothom n’estigui assabentat i, per això, us invitem a la videoconferència que convocarem al correu corporatiu del centre dels vostres fills/filles (nom.cognom@institutroquetes.cat), el dimecres dia 20 de maig a les 18.00 h per a les famílies. Per tal que hi pugueu assistir, us hi haureu d’unir a la Google Meet que convocarem:

 Dia: 20 de maig de 2020.

Hora videoconferència informativa: 18.00 h.

Google Meet: MOLT IMPORTANT! Rebreu la invitació al correu corporatiu del centre del vostre fill/a. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>