Yakisoba amb verdures

 

Les tallarines fregides o chow mein (炒面) són un plat tradicional de la cuina xinesa molt arrelat, des de fa més de cent anys, a la gastronomia japonesa. I és precisament del país del sol naixent des d’on ens han arribat a Occident amb el nom de yakisoba (焼きそば).

Cuinar aquest plat és molt simple, motiu pel qual es programa al primer menú del curs. N’hi ha prou d’escalfar una cassola o un wok amb una mica d’oli i incorporar totes les verdures. Posteriorment, quan arriben al seu punt àlgid de cocció, s’agreguen els fideus cuits al vapor.

Equip d’ensenyaments professionals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>