Enguany se celebren a Lloret de Mar les XXI Jornades Gastronòmiques de l’Arròs. Dissabte passat, 2 d’octubre, va tenir lloc al restaurant Vela Mar la presentació d’aquesta nova edició a la qual van fer acte de presència la nostra directora, Luisa Peralta, i una representació de professors dels cicles formatius d’hostaleria del nostre institut. Fins al 3 de novembre, gaudirem d’un mes de l’arròs en un total de divuit restaurants adherits a la campanya, entre els quals figura el restaurant d’aplicació dels nostres cicles formatius.
Cada restaurant presenta un menú diferent, de manera que es configura una proposta global variada per a tots els paladars. Per raons òbvies de criteri pedagògic, el menú que servirà l’hostaleria Coll i Rodés variarà setmanalment. L’oferta es podrà consultar, com és habitual, a través de la nostra pàgina web i de les nostres xarxes socials. A continuació, us enllacem el menú d’aquesta setmana, en el qual s’inclou un arròs a la cassola de la Costa Brava, per a sucar-hi pa i a més llepar-se els dits.
Les anteriors edicions s’havien dut a terme durant el mes de maig, però enguany s’ha decidit fer-les aquest mes d’octubre amb l’ànim de recuperar com més aviat millor la normalitat restauradora.
Entrevista de Nova Ràdio Lloret a Rubén de Prado, cap de Departament dels CFGM.