XVII Jornada anual de la Xarxa Cb

El dissabte 8 de juny va tenir lloc al centre cívic Cotxeres de Sants, la XVII Jornada anual de la Xarxa de Competències Bàsiques, amb el lema “Aprendre avui, aprendre amb sentit”.

L’objectiu de la jornada d’enguany era reflexionar, de la mà d’experts com Digna Couso, David Duran, Carles Monereo i Juli Palou, sobre com, on, quan i per a què aprenem amb sentit. Si avui dia hi ha tantes evidències científiques sobre l’aprenentatge, què ha de passar perquè s’incorporin a les pràctiques habituals en totes les branques i etapes de l’educació i, per extensió, també en la formació del professorat?

Un any més l’institut Ramon Coll i Rodés hi va ser present. Al recinte, Cristina, la nostra coordinadora pedagògica, i quatre professores de diferents departaments, Sandra, Francisca, Carla i Ester, van assistir a les taules rodones i espais de debat que es van realitzar sobre el treball per projectes, així com a l’espai Compartim, amb una mostra de pòsters de 50 experiències de treball per projectes d’alguns dels centres que formem part de la Xarxa Cb.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>