XVI Jornada anual de la Xarxa CB

Dissabte al matí, el nostre institut va participar en la XVI Jornada anual de la Xarxa de Competències Bàsiques, Aprendre amb sentit, tot treballant per projectes, que va tenir lloc a les Cotxeres de Sants (Barcelona). La Francisca, la Laura, el Francesc i la Cristina, en representació del grup de treball del Coll i Rodés, van parlar de Magazine TV, el projecte que es porta a terme en una matèria optativa de 2n d’ESO, amb l’objectiu de potenciar les habilitats comunicatives a partir de la creació d’un programa de televisió.

Des de fa 15 anys, la Xarxa de Competències Bàsiques (Xarxa Cb) aplega docents amb voluntat de repensar els processos d’ensenyament i aprenentatge en els seus centres, per mitjà de processos de formació entre iguals i en xarxa, amb vista a compartir i a enriquir-se mútuament.

L’objectiu de les jornades de la Xarxa Cb d’enguany és reflexionar sobre el valor i els fruits d’aquesta formació entre iguals i en xarxa, i mostrar algunes de les experiències dels centres al voltant del treball globalitzat o per projectes, concebut com a una eina per aconseguir la millora dels aprenentatges dels alumnes i l’assoliment de competències.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>