Xai, el plat destacat de la setmana

Del menú gastronòmic d’aquesta setmana, destaquem el plat de carn: melós de xai, crema de moniato i cebetes amb ratafia.

La intensitat del gust del xai, amb una carn tractada amablement en cocció lenta, fa que es desfaci a la boca del comensal amb intensa presència. Els aromes i gustos accentuats per l’acompanyament de la crema de moniato potencien el plaer gastronòmic. Aquesta crema és dolça i rica en hidrats de carboni que s’absorbeixen lentament sense provocar pujades d’insulina i contrasta amb l’ingredient final del plat: les cebetes amb ratafia, que aporten el toc extra de sucre.

Equip d’ensenyaments professionals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>