Venda de llibres (AMPA)

A continuació, us enllacem els documents de l’AMPA del nostre centre, en els quals es donen explicacions i instruccions acurades sobre el procés de venda de llibres de text i de lectura per als diferents nivells del pròxim curs acadèmic 2017-18:

 1. Circular informativa als pares i mares d’alumnes
 2. Full d’instruccions per a la venda de llibres

Del 10 al 20 de juliol, la M.ª Àngels, secretària de l’AMPA, estarà al seu despatx de l’institut

per a qualsevol aclariment o ajut que calgui en les comandes.

També us enllacem els llistats de llibres per nivells. De moment, el corresponent al grup nou de CFGM de Pastisseria no està actiu, donat que no té títols establerts.

12 comentaris

  1. Juanjo González Autor de l'article

   Hola, senyora Susana.
   La matèria d’Història Contemporània, a 1r curs, és de modalitat i la cursen els alumnes del batxillerat social. Tal com indica la circular de l’AMPA enllaçada a la notícia que ha llegit al web, a l’institut hi ha taulers informatius dels llibres de batxillerat seccionats segons les diverses modalitats. La secretària estarà encantada de poder ajudar-la en l’horari previst, sigui presencialment o telefònica.
   Salutacions.

  1. Juanjo González Autor de l'article

   Hola, Cèlia. L’AMPA dedicarà el matí del dia 8 de setembre (d’11 h a 13 h) a la venda de llibres de segona mà. Tot i que l’associació preveu escassa assistència.
   Salutacions.

  1. Juanjo González Autor de l'article

   Hola, Nadia.
   Como puedes haber leído en esta misma entrada, la venta de libros que gestiona el AMPA se está llevando a cabo en línea desde finales del curso pasado.
   Si precisas ayuda, la secretaria del AMPA puede asesorarte.

  1. Juanjo González Autor de l'article

   Hola.
   Si has seguido los pasos que se indican en la hoja instructiva del AMPA y no has tenido éxito en la gestión, puedes contactar con la empresa encargada a través del número telefónico o de la dirección electrónica proporcionados, o bien pasar el martes por el instituto para hablar con la secretaria del AMPA, quien te atenderá gustosamente.

 1. claudia

  Hola me han entregado una lista total de 1ero de bachiller pero lo que deseo saber es si tengo que comprar todos los libros incluyendo los de matemáticas, fisica , quimica y biología si mi hija entrará a bachillerato de artes?
  En la lista del AMPA no lo especifica.

  1. Juanjo González Autor de l'article

   Hola, Claudia.
   Efectivamente, como bien supone, no ha de comprar todos los libros que aparecen en la lista, sino solo los de aquellas asignaturas que haya de cursar, es decir, todos los de las materias comunes (resaltados en la lista en color lila) y solo los de las materias de modalidad que sean de la rama artística (en amarillo) más el de la optativa de la que se haya matriculado (en verde).

 2. Monica

  Hola, sóc una ex-alumna del vostre institut i disposo de molts llibres de text i de lectura des de 1er de la ESO fins 2n de batxillerat humanístic. M’agradaria saber, si els llibres que estan en bon estat i que encara són vàlids per cursos següents, l’institut me’ls compraria o si hi ha algun altre lloc on pugui donar els meus llibres i així donar-li’s una segona oportunitat ja que no els vull tirar. Agrairia si em poguessiu ajudar.
  Gràcies.

  1. Juanjo González Autor de l'article

   Hola, Mònica. La venda de llibres de segona mà es duu a terme durant un període concret de l’inici de curs. D’altra banda, és molt probable que els teus manuals hagin quedat obsolets a causa de l’última reforma de continguts curriculars. Amb tot, si hi ha alguna possibilitat que ens els quedem, em posaré en contacte amb tu.
   Salutacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>