Tast d’oli d’oliva


L’any passat, el Consell Executiu de la UNESCO va adoptar una resolució en la qual es declarava el 26 de novembre Dia Mundial de l’Olivera. Casualitats de la vida —que n’hi ha—, avui els alumnes de 1r i 2n del CFGM de Serveis en Restauració han dut a terme un tast guiat d’oli d’oliva verge extra amb denominació d’origen protegida.

El programa de l’esdeveniment ha estat el que es reprodueix a la següent graella d’enllaços actius:

9.00 h

 

Benvinguda. Carmel Mòdol, Director General d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries.

Vídeo Eduard Xatruch (Oli d’Oliva Verge Extra)

9.10 h

Presentació de l’acte i de les DOPs de l’Oli. Rosalba Arrufat, Cap del Sector Fruita i Hortalissa i Oli d’Oliva Prodeca.

9.15 h

 

 

10.30 h

Tast guiat. Àngels Calvo, Cap del Panell de Tast Oficial d’Olis Verges d’oliva de Catalunya.

Vídeo Maria Nicolau (Oli d’Oliva Verge Extra)

Torn obert de preguntes. Coordinat per Prodeca, amb la participació de les 5 DOPs catalanes d’oli d’oliva (Oli DOP Baix Ebre MontsiàOli DOP EmpordàOli DOP Terra AltaDOP Les Garrigues,  DOP Siurana).

11.00 h

Cloenda. Ramon Sentmartí, director gerent de Prodeca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>