Tallers d’hostaleria per 4t d’ESO


Esferificacions de iogurt amb gelatina de fruits vermells, creps de xocolata, cake pops i còctels sense alcohol són les elaboracions que avui ha fet l’alumnat de 4t d’ESO amb el guiatge atent i afectuós dels seus companys de cicles formatius.

Quan tens estudiants a casa que posen totes les facilitats i entusiasme perquè els seus companys/es de cursos inferiors puguin fer un petit tastet del seu ofici, l’experiència resulta molt enriquidora.

Som professionals d’hostaleria i turisme i ens en sentim orgullosos! Ens encanta transmetre aquesta passió a les noves generacions i ajudar a formar grans professionals que estimin el sector com l’estimem nosaltres.

Raquel Arbusà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>