Solidaritat prenadalenca

Certament, aquestes dates acostumen a ser d’una major solidaritat que la resta de l’any i, com cada curs, l’institut Ramon Coll i Rodés no vol ser aliè a l’ajut desinteressat que els lloretencs oferim als nostres conciutadans menys afavorits econòmicament.

D’una banda, els alumnes de 3r d’ESO que cursen la matèria “Què és la mediació?”, des d’avui i durant tota la setmana vinent, vendran Glokiss de colors, uns simpatiquíssims éssers, meitat globus i meitat petons, que ajudaran a recaptar diners per la Creu Roja de Lloret de Mar, ja que els euros aconseguits seran destinats íntegrament a la campanya de joguines per Nadal.

D’altra banda, durant aquestes mateixes dates, a l’institut es durà a terme una recollida solidària d’aliments destinats a pal·liar les necessitats dels veïns més desafavorits de Lloret. La recollida es gestionarà des de les diferents tutories i hi podran participar també tots els professors i membres del PAS. El dia 22 de desembre, Càritas vindrà al nostre centre per endur-se els aliments recollits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>