Risotto de carabassa

Si us agraden els contrastos de sabors, el risotto de carabassa us encantarà. El toc dolç de la carabassa juntament amb l’arròs i el formatge són una combinació espectacular, i la versió d’en Jordi, encara més. El risotto és un dels plats italians més coneguts a escala internacional. Normalment, el risotto se serveix com a primer plat, com a alternativa a la pasta, o als plats de cullera, encara que no és estrany que se serveixi també com a plat únic. La paraula risotto ve de riso, que significa ‘arròs’ en italià. El risotto s’ha associat tradicionalment al nord d’Itàlia, en concret, a les regions de Piemont, Llombardia i Vèneto, les regions productores d’arròs. Però ara ja està estès a tot el país… i gairebé a tot el planeta!

Equip de cicles formatius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>