Punt de venda de divendres


Divendres al matí l’Ada, la Paula i l’Íker, alumnes del CFGM de Forneria, Pastisseria i Confiteria, juntament amb el seu professor Marià, van muntar al vestíbul principal de l’institut la seva habitual paradeta dels divendres.

L’oferta aquesta vegada no va ser tan variada com altres vegades, tot i que, per descomptat, com de costum, resultava molt atractiva per als paladars llaminers. A la secció de brioixeria, la pasta de croissant i les coques van ser els productes estrella: manolitos, croissants en forma de magdalena, farcits de xocolata, coques de brioix i de vidre… Quant a pastisseria, el protagonisme va ser de les racions de pastís de pastanaga, de gerds, de formatge amb mango i de Red Velvet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>