Proves Cangur 2017

Aquest dijous, 16 de març, molts joves de Catalunya van realitzar les proves CANGUR de problemes matemàtics. Com ja es va fer l’any passat, enguany hi ha hagut el concurs “pels grans” de 4t d’ESO, 1r de batxillerat i 2n de batxillerat, i el concurs “dels petits” de 1r, 2n i 3r d’ESO.

La convocatòria dels “grans” es realitzà en una seu externa on s’agrupen diferents centres; en el nostre cas, els instituts de Tossa i de LLoret de Mar (Rocagrossa, Fenals, Ramon Coll i Rodés i Immaculada). En total, els que es van donar cita al Pavelló del Pompeu Fabra van ser un total de 184 nois i noies, dels quals 58 eren del nostre centre: 9 de 4t d’ESO, 28 de 1r de batxillerat i 21 de 2n de batxillerat.

La convocatòria dels “petits”, en canvi, s’ha fet a cada centre. Al nostre institut, es va fer el mateix dia 16 de març, a l’aula d’Usos Múltiples. En total, van ser 79 participants: 26 de 1r d’ESO, 41 de 2n d’ESO i 12 de 3r d’ESO.

Volem agrair a l’AMPA del nostre centre la seva col·laboració en la realització d’aquesta activitat. L’esmorzar al bar de la Sole va ser una idea feliç.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>