Cangur 2019

Avui, els alumnes de secundària de tota Catalunya han tingut l’oportunitat de participar en les proves Cangur de matemàtiques. Al nostre institut, han estat alumnes de tots els cursos d’ESO i de batxillerat els qui hi han participat.

Els alumnes de 1r, 2n i 3r d’ESO han fet la prova a l’aula d’usos múltiples seguint aquest horari:

 • 1 i 3r d’ESO: de 8.15 h a 10.15 h
 • 2n d’ESO: de 10.35 h a 12.35 h

Els alumnes de 4t d’ESO i de 1r i 2n de batxillerat que hi han participat l’han fet al pavelló de l’Escola Pompeu Fabra, cap a on han marxat aquest matí a primera hora i des d’on, un cop finalitzats els exercicis, a les 11.35 h, han tornat al nostre centre per assistir amb normalitat a les seves classes de dijous.


2 comentaris

 1. Miguel Sánchez Hernández

  Atès que el meu fill, en Sergi Sanfrancisco de 2A6 no està entre el 6% dels primers classificats als que tinc accés a través de la web de Cangur, és possible saber per una altra via la puntuació que ha obtingut o potser una petita valoració del seu professor de l’àrea? Gràcies

  1. Juanjo González Autor de l'article

   De seguida, li remetem complida resposta a la seva adreça de correu electrònic, amb el detall de la puntuació, la posició i les interpretacions de les dades. Si, un cop llegida aquesta informació, li quedés algun dubte, el professor de matemàtiques del seu fill està a la seva disposició per a qualsevol consulta addicional que pugui tenir.

   Salutacions cordials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>