Als ensenyaments professionals, les pràctiques són part cabdal i ineludible en el procés d’aprenentatge.
Aquest matí s’ha instal·lat al vestíbul principal de l’institut la primera parada de vendes del curs 2023-2024. Enguany la novetat més rellevant està en el fet que són els alumnes de l’itinerari formatiu específic d’Auxiliar en Serveis de Restauració i Elaboració d’Àpats els encarregats de muntar-la i d’atendre la venda de productes elaborats pels seus companys de 1r i 2n curs dels CFGM de l’Escola d’Hostaleria del Coll i Rodés. I certament que ho estan fent com cal. El Daniel, la Seema, el Pau, el Joan i el Raül (d’esquerra a dreta, a la fotografia) han venut diversos plats per emportar: pit de pollastre al forn, pollastre al curri amb arròs, galtes de porc al forn, espaguetis yakisoba, amanida russa, lluç amb salsa verda, flam i macedònia.
Enhorabona, a tots! I bon profit!
Equip d’ensenyaments professionals.