Preinscripció batxillerat 2020-2021

IMPORTANT: El procés de preinscripció afecta només a alumnes que no estan cursant ja estudis al nostre centre o a tothom, si es tracta de la modalitat de batxillerat artístic.

Tramitació telemàticadel 27 de maig al 3 de juny de 2020, ambdós inclosos.

La tramitació es pot fer de dues maneres:

 • Tramitació electrònica. Enllaça aquí. No s’ha d’aportar cap documentació, es fa de manera telemàtica. 
 • Tramitació amb suport informàtic. Enllaça aquí. La documentació i el resguard de sol·licitud, s’hauran d’enviar escanejats o fotografiats a l’adreça electrònica del centre: b7005911@xtec.cat 

Documentació necessària que s’ha d’ajuntar per a la preinscripció només amb suport informàtic:

–  DNI / NIE / Passaport de l’alumne/a. Quan el domicili habitual que s’al·lega no coincideix amb el del DNI, amb el de la targeta de residència on consta el NIE o es tracta de persones estrangeres sense NIE, certificat o volant municipal de convivència de l’alumne o alumna, on ha de constar que conviu amb la persona sol·licitant. 

–  DNI del pare, mare, tutor/a o guardador/a de fet o, si el sol·licitant és estranger, de la targeta de residència on consta el NIE o el passaport. Si es tracta d’estrangers comunitaris, document d’identitat del país d’origen.

– Llibre de família o altres documents relatius a la filiació. Si l’alumne o alumna està en situació d’acolliment, la resolució d’acolliment del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

– Targeta sanitària (TSI) de l’alumne/a.

– Altres documents que justifiquin a efectes de barem (títol de família nombrosa o monoparental, discapacitat, renta garantida)

– Certificat qualificació mitjana dels estudis que donen accés a batxillerat.

Ateses les actuals circumstàncies derivades de la Covid-19, es podrà fer la tramitació presencial, de manera EXCEPCIONAL i només amb cita prèvia.

Per demanar cita prèvia o per consultes relacionades amb la preinscripció, s’ha de trucar a partir del dia 27 de maig, al tel. 972 370385 en el següent horari d’atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9.00 h a 13.00 h.

Recordeu que s’ha d’omplir el formulari de la tria d’optatives, segons la modalitat escollida de batxillerat.

8 comentaris

 1. Isabel

  Bon dia,
  He inscrit a 1er Batx Artistic a la meva filla, N. G. P.
  No se si em falta per entregar algun document, agrairia m’ho comuniquin.
  Quin dia s’ha de mirar el barem per saber si ha entrat?
  Gràcies,
  Isabel

  1. Juanjo González Autor de l'article

   Hola, senyora Isabel.

   Segurament, demà les administratives tindran accés a l’aplicació GEDAC i podran confirmar que tot estigui en ordre així com informar-la del calendari via c/e.

 2. Erika

  Necesito ayuda para pode
  Modificar la preinscripció batxillerat y no sé cómo hacerlo para modifica mas opciones de institutos como hago

  1. Juanjo González Autor de l'article

   Hola, señora Erika.

   El plazo para la presentación de la preinscripción de bachillerato finalizó el miércoles 3 del mes corriente y el plazo para la presentación de documentación, el jueves 4. De todas formas, puede llamar el lunes al instituto para exponer su consulta con mayor profusión de datos a las técnicas administrativas.

   Buen fin de semana.

 3. Iolanda Lapiedra Cros

  Bones

  el meu fill Jan Girbau Lapiedra va escollir l’Institut Ramon Coll com a segona opció per el Batx artistic. ha quedat fora de la primera opció. Com puc saber si por optar a la segona opció, ja que nomes es publiquen les llistes de la primera opció?

  gràcies

  1. Juanjo González Autor de l'article

   Hola, senyora Iolanda.

   L’oferta final de places escolars sortirà el 7 de juliol. Si no hi trobés el seu nom, aquest apareixerà en un llistat d’espera del centre escollit en primera opció. Amb tot, ja li podem avançar que una segona opció al nostre batxillerat artístic compte amb poques possibilitats de matrícula.

 4. Lidia Benito Real

  Bona tarda,

  acabo de realitzar la pre-inscripcio del meu fill, i voldría saber si falta algun document o està tot correcte?
  Em podrien indicar si puc consultar-ho telefónicament o bé em respondrán a travès d’aquest mail?
  Molt agraida

  Lidia

  1. Juanjo González Autor de l'article

   Bon dia, senyora Lidia.

   Tot i que no ha de ser necessàriament una dada rellevant, li faig notar que el seu comentari figura al peu de l’entrada corresponent a la preinscripció de l’any passat. La d’enguany és aquesta: http://agora.xtec.cat/iesramoncoll/general/preinscripcions-2021/

   Dit això, per aclarir els dubtes que vostè pugui tenir, pot trucar al telèfon del nostre institut. Les nostres secretàries l’atendran amablement.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>