Pollastró rostit amb prunes i pinyons

Del menú gastronòmic de l’Escola d’Hostaleria de Lloret de Mar, aquesta setmana us destaquem el pollastró rostit amb prunes i pinyons, un dels plats més característics de la cuina catalana, el qual antigament només es podia degustar a les grans festes. Les famílies que criaven pollastrons ho feien per vendre’ls i en guardaven únicament per àpats especials o per la Festa Major. El producte resultant d’aquesta recepta tradicional, tal com podeu observar a la imatge que acompanya el text, és el d’una carn molt melosa i tova amb un toc de dolçor encertadíssim que li concedeixen les prunes i els pinyons.

Raquel Arbusà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>