Petits canvis per menjar millor

Dimarts 5 de novembre, a les 17 h, va tenir lloc a la sala d’usos múltiples del nostre institut la presentació de la guia Petits canvis per menjar millor.

La xerrada, oberta a alumnes, professors, famílies i públic en general, havia estat organitzada pel Departament d’Orientació Educativa i Atenció a la Diversitat del Coll i Rodés i comptava amb la col·laboració de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva i de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, a través del seu programa Salut i Escola.

L’objectiu que perseguia l’acte era el de fomentar una alimentació equilibrada i saludable i les encarregades de fer-ho efectiu van ser dues de les infermeres del CAP de Lloret de Mar: Lupe López i Laura Martín, aquesta última exalumna del Coll i Rodés.

Cal agrair als alumnes del CFGS de Gestió d’allotjaments turístics la seva participació en la preparació i desenvolupament de l’acte; als alumnes dels CFGM, l’elaboració i servei d’un tastet de berenar saludable; a la Sonia i la Taylor, el relat de la seva experiència al concurs #FruitaSong, del qual van ser guanyadores amb la lletra de la cançó Mil sabors; i, als alumnes de 3r PM, l’elaboració d’un mural informatiu a tres columnes sobre els hàbits alimentaris necessaris per menjar millor, mural que va ser explicat al públic assistent per la Lucrecia i la Melania.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>