Pastís de peres al vi

A l’Escola d’Hostaleria de Lloret de Mar, aquesta setmana estarem treballant un pastís tradicional: el pastís de peres al vi. Es tracta d’una obra mestra gastronòmica en què les suculentes peres, delicadament marinades en un seductor vi, són l’estrella indiscutible. La base de pastís de mantega, lleugerament cruixent, proporciona el complement perfecte no només a la textura melosa de les daurades peres, sinó, a més, al seu aroma embriagador. I d’aquesta elaboració hom pot gaudir indistintament tant de matí com de migdia o tarda, sola o acompanyada d’un bon cafè o un bon té.

Equip d’ensenyaments professionals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>