Participació al Campus de la UdG

La Maria Goloubeva, del 4A3, ha estat acceptada al campus preuniversitari de la Universitat de Girona. Desitgem que aquesta experiència li sigui del tot gratificant i que torni a primer de batxillerat amb molta energia.

El web del Campus explica el següent:

Del 25 al 28 de juny de 2019 la Universitat de Girona organitza la 9a edició del Campus de Recerca PreBAT(PRE BATxillerat) adreçat a estudiants que acabin de cursar el 4rt curs d’ESO. L’objectiu d’aquest campus és oferir un conjunt d’activitats pràctiques que donin als participants una visió general de la recerca que es fa a la UdG i que a la vegada desperti el seu interès per a iniciar-se al món de la investigació.

El PREBAT, ofereix als participants una estada de 4 dies a la Universitat de Girona, realitzant un seguit d’activitats pràctiques en els diferents campus (Barri Vell, Centre i Montilivi) i al Parc Científic i Tecnològic (PCiT) per a que els participants puguin conèixer els diferents àmbits d’investigació que es treballen a la UdG.

Aquesta activitat és una de les actuacions destinades a enfortir les relacions de la UdG amb l’ensenyament no universitari on l’objectiu és el de captar i retenir talent preuniversitari.

Marta López.

foto: La Maria Goloubeva asseguda al centre amb alguns dels seus companys i el tutor celebrant la bona notícia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>