Pa, brioixos i pastes

Els nostres alumnes del CFGM de Forneria, Pastisseria i Confiteria han tornat a aparèixer per l’institut amb tots els pans i les pastes dolces que han elaborat a l’aula d’aplicació de l’hotel Olympic i, de seguida, l’aire dels passadissos ha escampat l’aroma calent de les fornades per a atraure alumnes, professors i personal no docent fins al punt de venda situat, com de costum, al vestíbul de la sala de profes.

Avui, l’oferta de pans era molt variada. Hi havia barres i barretes d’olives, de nous, de formatge, de cereals, d’espelta i de kamut. I l’oferta de productes dolços no era menys atractiva: croissants de mantega, de crema i integrals; xuixos de crema; coques de vidre; magdalenes d’espelta; ensaïmades de cabell d’àngel i milfulles de poma.

Diu la saviesa popular que «Al mal temps, fer-li bona cara». I no hi ha pitjor temps que el d’avui ni millor cara que la que avui se’ns ha de posar quan berenem aquests tresors de farina.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>