Nous instagrams

Durant la inauguració de l’11a edició de l’exposició anual d’art, la nostra directora va anunciar l’obertura d’un nou compte de la xarxa social Instagram vinculat al nostre centre. Es tracta de @batxillerat_arts, en el qual podrem trobar tota l’actualitat vinculada a la modalitat de batxillerat artístic que ofereix el nostre institut. Sí, molt sovint, l’art tendeix a ser visual, ara el que ens envolta de manera més immediata encara ho serà més.

L’obertura d’aquest compte es produeix poc temps després d’una altra obertura que ja va ser anunciada en aquesta mateixa web, dins de la secció de la biblioteca. Es tracta de @rinconlirico, nascut de l’ànima dels patis poètics, i presentat durant el Dia Mundial de la Poesia. Si penses que l’emoció humana és irrenunciable, visitant aquest compte, no hi renunciaràs.Per cert, la literatura també és art.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>