Nous actors de doblatge

Aquests primers dies lectius del gener, els alumnes dels diferents grups de 3r d’ESO estan assistint a l’activitat “Doblem en català” organitzada per l’Ajuntament de Lloret. L’activitat la condueix Francesc Fenollosa, l’actor que va donar veu en valencià al famós personatge del Geni Tortuga a la sèrie anime Bola de Drac.

El taller consisteix a doblar, al català i altres llengües, diversos fragments de pel·lícules. En Francesc explica als alumnes el funcionament d’una manera molt amena: mirant el fragment de la pel·lícula, a la part superior de la pantalla, hi ha un cronòmetre que va marcant els segons per saber en quin moment exacte s’ha de dir la frase que tenen assignada. Ell també els ajuda amb els gestos. Per últim, després de fer el doblatge, els passa el fragment de la pel·lícula amb les seves veus com a dobladors.

Per acabar, fan una activitat que consisteix a gravar un fragment de ràdio.

Els alumnes s’ho passen d’allò més bé!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>