Menú de traspàs març-abril


El menú amb el qual finalitzem març i començarem abril al nostre restaurant d’aplicació torna a ser una temptació pels sentits. I sabut és que la millor manera de superar les temptacions és caure en elles. A través de la vista, l’olfacte, el tacte i el gust, el client es deixa sorprendre per la presentació dels ingredients al plat, la seva aroma, la seva textura en boca i, naturalment, el seu sabor.

Els hi recordem el menú gastronòmic que elaborem i servim actualment:

Còctel de Benvinguda

* * *

Aperitius
Rotllet de porro i gamba
Mini taco de cochinita pibil

* * *

Entrants
Amanida de verat en escabetx
Rossejat de fideus amb pop

* * *

Principals
Llenguado a la taronja
Galta de porc guisada amb bolets

* * *

Postres
Maduixes i vinagre

* * *

Carro de Postres i pastissos
Pa casolà, vi, aigua, cafès.

2 comentaris

  1. Jiaquim casanovas

    Hemos probado este menú. Ha sido excelente todo: platos y servicio exquisito. Ya hemos estado en cuatro ocasiones más.

    1. Juanjo González Autor de l'article

      Gracias por sus palabras. Saber fehacientemente que nuestros clientes están satisfechos con nuestras elaboraciones y con nuestro servicio, nos motiva para continuar desempeñando bien nuestra labor restauradora y docente. Será un placer poder atenderles en futuras ocasiones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>