Melomakarona (μελομακάρονα)

A la botigueta d’aquest divendres, el Bothie i el Dani, alumnes del CFGM de Cuina i Gastronomia, supervisats pels professors Rubén i Marc, han venut els diversos plats elaborats prèviament com a pràctiques a l’aula d’aplicació del cicle: truita vegana, risotto, pollastre amb samfaina…

Tanmateix, aquests plats cuinats han compartit protagonisme amb dues elaboracions dels alumnes del CFGM de Forneria, Pastisseria i Confiteria: les ja clàssiques porcions de pastís i unes dolcíssimes i típiques postres de Nadal gregues anomenades melomakarona (μελομακάρονα) que s’oferien com a tast als clients que s’apropaven a la botigueta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>