L’últim menú 20-21


En cert moment d’Alícia al País de les Meravelles, Lewis Carroll fa que el Rei, amb gravetat, li digui al Conill Blanc: «Comença pel principi […] i segueix fins a arribar al final; allà pares». A l’aula d’aplicació, els nostres cicles formatius estan molt a prop de parar. El final del curs truca ja a la porta del restaurant, de l’obrador, del rebost… De fet, demà, divendres 28 de maig, els alumnes del CFGM de Serveis en Restauració serviran els últims plats que hagin elaborat els seus companys del CFGM de Cuina i Gastronomia i les últimes postres elaborades pels del CFGM de Forneria, Pastisseria i Confiteria.

A aquest últim menú del curs 2020-2021, els quatre plats principals que s’oferien (dos primers i dos segons) eren els següents: l’escabetx de verat amb cítrics, elaborat per l’Artiom i el Cristobal; l’arròs de peu de porc i botifarra negra elaborat per la Judit i el Brian; el rap amb sopa d’ametlla i all elaborat pel Raül i el Patrick; i el filet de vedella a la brasa amb Lagavulin, elaborat per l’Ainhoa i el Pol. Quant a les postres, l’aposta per aquest final de restauració ha estat la de la variació i cada dia hi havia una oferta diferent. La que podeu veure a les imatges del carrusel és una mousse de praliné d’avellanes sobre una base de xocolata blanca cruixent, que se servia acompanyada de sorbet de gerds.

Hi ha qui diu que el primer signe de final és el començament. En el nostre cas, a més, el final esdevé el primer signe del començament. Ens veiem el curs vinent. Fins llavors, gràcies pel vostre interès i bon profit!

Fotografies del carrusel, de Joan Sureda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>