L’escriptor Jaume Copons ens visita

Dijous 26 d’abril, l’escriptor Jaume Copons va visitar-nos gràcies a un programa de col·laboració de la Institució de les Lletres Catalanes. Els alumnes de 3r d’ESO i 1r de batxillerat s’havien llegit el seu llibre La closca pelada dels cretins i van tenir l’oportunitat de parlar amb ell. Li van poder preguntar sobre com va començar a escriure, les seves aficions, la seva vida com a escriptor… Van descobrir com un fet casual el va catapultar a ser professional de l’escriptura, van conèixer la seva afició a tocar la guitarra i els va explicar l’anècdota d’un greu accident del qual va acabar sortint ben parat, entre altres coses.

Podeu trobar a la biblioteca alguns dels llibres de l’autor. I, clicant el següent enllaç, entrareu a l’Aperitiu literari, blog on s’estan allotjant les cròniques sobre aquesta trobada que han escrit alguns alumnes.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>