Les textures de carxofa

Les textures de carxofa amb pernil és un plat que requereix diferents tipus de coccions per aconseguir les variades textures de la carxofa. En primer lloc, la bullim triturada ben fina per tal de presentar-la com a fons de plat en format de crema. En segon lloc, fem les carxofes confitades, que coem a foc baix per fer que adquireixin una textura tendra i cremosa que gairebé es fongui a la boca. En tercer lloc, i com a coronació del plat, posem les carxofes fregides que hem tallat finetes i hem fregit sobtadament per obtenir uns xips de carxofes que contrasten amb la crema de carxofa i la carxofa confitada. Per acabar, afegim el pernil de gla, que atorga al plat un punt salat. La combinació de la carxofa i el pernil és sublim en boca, ja que ofereix contrast de textura i contrast de sabor.

Equip d’ensenyaments professionals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>