Laura, dissenyadora CLER

La guia CLER d’estiu ja té il·lustradora. La Laura León, alumna de primer de batxillerat artístic del nostre institut, ha estat la guanyadora del Concurs d’Il·lustracions Guia CLER per il·lustrar la portada de la guia en la seva següent edició d’estiu. La Laura, amb el seu treball titulat Bombolles, escriu el seu nom prenent el relleu l’Alexandra Chernyshova i l’Odalís Fernández, guanyadores en l’edició de 2019 i de 2017, respectivament. 

El Club de Lectures Recomanables (CLER) és un grup depenent del Servei de biblioteques de la Diputació de Girona i està format per professionals de les biblioteques públiques de les comarques gironines i, des de l’any 2004, dedica els seus esforços a difondre la literatura infantil i juvenil. Amb aquest ànim, el grup elabora cada any unes guies de literatura infantil i juvenil que estan disponibles de manera gratuïta a totes les biblioteques públiques de les comarques gironines.

El  concurs d’il·lustracions està adreçat als alumnes de batxillerat d’arts que cursen matèries relacionades  amb el dibuix artístic, amb l’objectiu de triar les il·lustracions que es reproduiran a la portada de les tres guies CLER de l’any. Amb aquest certamen, el Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona pretén reforçar i incrementar les vies de col·laboració amb els centres que ofereixen batxillerat d’arts en la nostra província.

Aquest  concurs d’il·lustracions està adreçat a tots els alumnes que cursin batxillerat artístic en algun institut de la província de Girona i que vulguin participar. Enguany s’han convocat dues categories: il·lustració d’hivern i il·lustració d’estiu. Les obres guanyadores seran les portades de les guies CLER d’aquest any.

Els nostres alumnes de 1r de batxillerat artístic han treballat la il·lustració infantil durant el segon trimestre a l’assignatura de Dibuix artístic i s’ha presentat a concurs una selecció de fins a set treballs.

L’obra de la Laura León que, finalment, ha estat premiada en la categoria d’estiu és la que acompanya aquest article. Es tracta d’una il·lustració feta amb la tècnica de l’aquarel·la. Des d’aquí, volem felicitar l’autora pel seu bon treball i per la distinció obtinguda: enhorabona, Laura!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>