L’amistat és a l’aire

A les aules de 2n i de 3r d’ESO, els companys de tutoria van escriure missatges d’amistat i companyonia —bones vibracions, en definitiva— per expressar la seva satisfacció per haver format part d’un grup de persones meravellós, per desitjar als altres unes bones vacances i per expressar l’anhel de reprendre al setembre un nou curs amb la mateixa companyia, quan això sigui possible.

Els misatges, no només els van escriure; també els van enlairar, després d’haver convertit els fulls de colors que els contenien en avions emocionals que van solcar i irisar l’aire de l’aula.

John Paul Young cantava allò que l’amor és a l’aire:

«Love is in the air
Everywhere I look around
Love is in the air
Every sigh and every sound».

I què és l’amistat sinó un sentiment amorós? Però no basta que sigui a l’aire, no és suficient que l’emetem amb sons o l’espirem amb sospirs. Necessitem que aterri als nostres cors. És per això que, com es veu al final del vídeo d’aquesta entrada, els joves estudiants rescaten de terra les emocions i els desitjos que han acabat el seu vol.

Ja ens ho recorda certa dita enginyosa: si bé és cert que tot enlairament és opcional, tot aterratge resulta obligatori.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>