La xef Ruth

Aquesta setmana la Ruth és l’alumna que ens ofereix la seva proposta gastronòmica al restaurant de l’hostaleria Coll i Rodés. Inicia el menú amb dos aperitius, compostos d’un gaspatxo tradicional acompanyat d’una escuma especiada i una croqueta a base de formatge de cabra i ceba, feta lentament aconseguint caramel·litzar a través dels seus propis sucres.

Com a primer entrant, tenim un rotlle de sushi de salmó i alvocat, el qual és un dels plats preferits de la Ruth i que sempre ens demanava quan estudiava primer curs. De segon entrant, tenim la Vichyssoise, a la qual, a més del porro i la patata, afegeix pera, que li dona un toc més refrescant, aprofitant que, addicionalment, se serveix freda. El resultat obtingut és boníssim.

En el primer plat principal, trobem les crestes japoneses farcides de verdures i llagostí i acompanyades de salsa teriyaki. En el segon plat principal, tenim un entrecot amb la salsa al pebre verd, plat en el qual la Ruth innova, elaborant la salsa a partir d’una base de brou de vedella.

Es tanca el menú amb un pastís de pastanaga amb salsa de taronja. El cítric de la taronja aporta un contrast interessant a les postres.

Ja ho veieu, estem a la recta final del curs i el nivell està molt alt.

Us adjuntem la minuta del menú degustació i us recordem que podeu fer-nos la reserva a l’adreça electrònica hostaleria@insramoncoll.cat o al telèfon 674 07 51 40.

Equip de cicles formatius.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>