Ahir, divendres, alumnes del CFGM de Forneria, Pastisseria i Confiteria i de l’IFE d’Auxiliar en Serveis de Restauració i Elaboració d’Àpats van tornar a parar la botigueta de pràctiques al vestíbul de l’institut, que es va omplir de comandes per endur-se: fideuades (vegana, de fideus negres, de verdures i sèpia), truites (de patates, d’alls tendres i albergínia), pollastre i poma al curri amb arròs, nuggets de pollastre, escalivada, gall d’indi amb salsa de verdures i pinyons, canelons, pizzes (de pernil dolç, de verdures, de quatre formatges), tiramisú…
Per la seva part, la venda directa de productes elaborats pels alumnes de l’Escola d’Hostaleria de Lloret de Mar tenia un caire indubtablement molt llaminer: croissants de mantega, croissants farcits de crema d’avellanes, brioixos suïssos, babkes de xocolata, coques de sucre i anís, bunyols de l’Empordà, panets de xocolata amb panses…
El futur alimentari de Lloret de Mar, el tenim més que garantit!