La crema de castanyes

Les castanyes ens recorden l’inici de l’hivern, el fred que entra al capvespre, l’escalforeta a les mans i les ganes de compartir aquest fruit de pell coriàcia i bruna amb amics o família, tot ennegrint-nos els dits vora del foc.

A l’Escola d’Hostaleria de Lloret de Mar, amb aquest record en ment, presentem les castanyes en un altre format. La nostra proposta, inclosa en el menú de degustació setmanal, és la crema de castanyes amb ou, bolets i sal de pernil. Es tracta d’una crema deliciosa, de temporada de tardor, pels ingredients que porta, tant per les castanyes, que estan en el millor moment, com pels bolets. A aquesta època els podem trobar frescos i ens porten el gust del bosc a la taula.

Equip d’ensenyaments professionals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>