L’últim cap de setmana d’octubre, tal com us van informar en el seu moment, va tenir lloc la IV edició de la Hackató lloretenca que organitza la regidoria de Joventut a través de El Puntet i en col·laboració amb l’Associació de Comerciants i el Gremi de Bars, Restaurants i Cafeteries.
Avui ens complau informar-vos que el restaurant Can Bolet, un dels tres negocis participants en la hackató, ha dut a la pràctica una de les idees nascudes del treball en grup de tres alumnes de batxillerat del nostre institut: l’Aroa, la Nia i la Noemí. Com podeu veure a les imatges, es tracta d’una innovació sobre la clàssica paella que serveix per a cuinar i presentar l’arròs homònim, l’arròs negre o la fideuada, una innovació destinada a posar fi a la discussió a propòsit de què demanar quan el menjar és per compartir i les preferències no coincideixen. I, sobre el sistema giratori, fins i tot, podrem anar alternant les cullerades a cada plat. Si a això li afegim la destresa culinària del restaurant Can Bolet, l’èxit està assegurat.