Galeria de plats del segon menú


Que el menjar és qüestió de sabors i que, per tant, entra dins l’àmbit del sentit del gust és una obvietat. Però no és menys cert que sovint també mengem amb els ulls, com clarament demostra el fet que una de les expressions més comunes davant d’un menjar exquisit sigui la de “Quina bona pinta!”. De fet, ja ho va deixar dit Apici, famós gastrònom romà, fa dos mil anys: “Els plats s’assaboreixen primer amb els ulls”.

Mirant el carrusel fotogràfic que il·lustra aquesta entrada de la web, hom entén de seguida la raó per la qual la vista, abans que el gust o l’olfacte, juga un paper primordial en el plaer gastronòmic: quina bona pinta fa cadascun dels plats del segon menú de la temporada que se serveix a l’Escola d’Hostaleria de Lloret de Mar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>