Futurs exalumnes, futurs professionals

Dimecres, el restaurant pedagògic del nostre institut lluïa com mai. Els somriures a la cara dels alumnes de sala s’intuïen, tot i les mascaretes. Estaven ben disposats i preparats per donar un servei excel·lent. Els comensals, a ritme de la música ambiental, anaven gaudint del menú degustació, sense pressa i sense pausa. Una desfilada de plats, elaborats amb gust i bon paladar, s’anaven passejant per la sala desprenent una olor sensible i refinada. És en aquesta fase final quan surt l’orgull de formar-ne part, de sentir-se part de l’equip, de ser un més dels que participen d’aquest espectacle. D’aquí menys de dues setmanes els alumnes de segon curs de cicles formatius de grau mitjà hauran acabat la seva formació professional al centre i hem presenciat com han après l’ofici, com s’han convertit en grans professionals: cuiners, maîtres, pastissers…

Aquesta publicació us la dediquem a tots vosaltres! Tots els que aquest any acabeu i empreneu un nou camí! Moltes gràcies per ser-hi! Moltes gràcies per formar part d’aquesta petita gran família del Coll i Rodés! Us trobarem a faltar i també trobarem a faltar els vostres somriures i les vostres creacions culinàries. Tot i que és possible que aquestes, d’aquí a no res, les tinguem servides als plats dels restaurants d’arreu.

Raquel Arbusà.

A les imatges, d’esquerra a dreta i de dalt a baix, es poden veure els següents plats del menú degustació vigent:

  • Tagín de xai amb prunes (a càrrec de Marco i Nico)
  • Turbot a la brasa amb salsa suau d’all (a càrrec de Elias i Alan)
  • Crema de gamba amb el seu tàrtar i vieira (a càrrec de Jorge Luis i Xavier)
  • Arròs caldós de verduretes (a càrrec de Leo i Marc)
  • Entrants: Torrada amb cirera i anxova / Confitura de pebrot del piquillo amb bacallà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>