Fotofilosofia 2019

Enguany, sis alumnes del nostre institut han estat convidats a l’acte solemne final de la Mostra de Fotofilosofia i celebració del Dia Mundial de la Filosofia, que figura en la llista dels celebrats mundialment reconeguts per la UNESCO. Hi són convidats els i les alumnes premiats de cada centre i les famílies i amics i se’ls lliuren els guardons. Un dels nostres alumnes, Pol Solé Urpí del batxillerat artístic, va ser un dels tres escollits per a defensar la seva fotofilosofia premiada durant l’acte solemne.

Podeu gaudir de totes les fotofilosofies fetes pels alumnes del nostre institut en el blog Filo+RamonColliRodés, ubicat en la portada d’aquesta web. També podeu trobar informació i tots els enllaços als altres 71 blogs participants si visiteu el blog de la Mostra.

Altrament, podeu veure l’acte, que va ser retransmès en streaming a UBTv, gràcies al suport del festival del Barcelona Pensa.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>