Especialistes en croissants

Aquests dies amb l’alumnat del Curs d’Especialització en Forneria i Brioixeria Artesanal estem treballant la massa de croissant. El secret radica en obtenir una massa tendra i cruixent amb un lleuger gust de mantega que perdura en boca. Una vegada aconseguida la massa perfecte li donem diferents formes. En fem de trenes i de flor, entre d’altres i, al mig, hi posem crema de fruita, de gerds o crema de la passió i mango. D’aquesta manera trenquem estereotips i contrastem la dolçor de la massa de croissant amb els cítrics dels condiments.

Un espectacle per la vista i per al paladar!

Equip d’ensenyaments professionals.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>