Erasmus KA1: I+M

Aquest és el nom del projecte Erasmus + concedit el curs passat.

Té una durada de 2 anys (2018-2019 i 2019-2020). Aquest curs tres professores del nostre Institut realitzaran una estada en un centre de l’estranger, concretament al Collège du Vauclin, a La Martinica, amb la finalitat de realitzar una observació in situ de les metodologies utilitzades a l’aula. Les característiques d’aquest centre, que són semblants a les nostres, fa possible que les metodologies observades es puguin, en un futur, aplicar al nostre institut.

Aquesta estada a l’estranger, tindrà una repercussió directa, doncs s’organitzarà, durant el curs vinent, una formació interna per a la resta de professorat per tal d’implementar les millores i els aprenentatges assolits.

Tota la informació referent als projectes Erasmus+ queda penjada de manera fixa a la web de l’Institut, dins la categoria homònima Erasmus+, a la qual podeu accedir des de la pàgina principal de l’Institut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>