Els quatre principals del primer menú de l’any

Aquest 2022, vam començar el servei gastronòmic a la nostra aula d’aplicació prorrogant el menú de Nadal amb què vam acabar el desembre. A continuació vam dissenyar el primer menú d’enguany, que els nostres clients poden degustar fins al propvinent divendres 28.

En aquest menú destaquen els quatre plats centrals: dos entrants (el carpaccio de bacallà amb brots tendres d’hivern i romesco i la velouté de carxofes amb formatge i pinyons) i dos principals (el salmó a baixa temperatura amb cítrics i salsa d’espinacs i el guisat de mandonguilles amb sèpia i pèsols).

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>