Els plats del menú de degustació núm.11

Aperitius: el takoyaki de gamba amb salsa teriyaki i la torradeta d’anxoves amb melmelada de tomàquet i alfàbrega, mousse de piparra i cruixent de parmesà.
Entrants: el plat de pèsols i carabassa en dues textures amb rovell curat i l’steak tàrtar.

 

Peix: el bacallà confitat amb panses, ceba caramel·litzada amb ratafia i allioli d’all negre.

Carn: el secret de porc amb puré de patata violeta picant amb salsa de mostassa trufada i verdures escaldades.


Postres: el daiquiri de plàtan amb escuma de toffee.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>