Eleccions sindicals 2019

Durant la jornada d’avui, s’ha dut a terme el procés electoral per escollir els representants sindicals del personal docent no universitari en l’Administració de la Generalitat de Catalunya. En total, més de vuitanta mil docents estaven cridats a votar a les diferents meses electorals arreu del nostre país.

Al vestíbul del nostre institut s’ha constituït la mesa electoral núm. 56, presidida pel senyor Josep Vilanova. Rosa González i Paula Gejo eren les altres dues membres de la mesa. A la fotografia que il·lustra aquesta informació, podeu veure’ls a tots tres juntament amb els interventors sindicals de CC. OO. (Marta López del Castillo), d’USTEC (Dani Turón) i d’ASPEPC·SPS (Lídia Tàrrega).

Podeu consultar els resultats globals que s’han donat a Catalunya en els diagrames estadístics que us oferim més avall. Pel que fa al recompte en el nostre centre, la distribució dels 87 vots dipositats a l’urna ha estat la següent: USTEC, 33 vots; ASPEPC·SPS, 26 vots; CC. OO., 13 vots; CSC, 13 vots; UGT, 1 vot. A aquest total de 86, ha d’afegir-se 1 vot emès en blanc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>