El salmó a la papillota

El salmó fresc a la papillota és una deliciosa opció culinària que destaca per la seva simplicitat i sabor delicat. Té un gust ric i intens de peix, però a la vegada suau i lleugerament dolç. Gràcies a la cocció en el seu propi suc i als ingredients addicionals, el salmó reté la seva humitat i es manté suau i melós. La textura del peix tendra i sucosa es complementa amb la suavitat de les verduretes que l’acompanyen.

D’altra banda, el salmó és una excel·lent font de nutrients, entre els quals destaca l’àcid gras omega-3, essencial per a la salut cardiovascular, ja que ajuda a reduir els nivells de triglicèrids i de colesterol LDL (l’anomenat “colesterol dolent”), així com a mantenir la flexibilitat i la salut de les membranes cel·lulars. També té proteïna de qualitat amb aminoàcids essencials que el cos humà necessita per al creixement i la reparació dels teixits musculars. Inclou vitamina D, vitamina B12, vitamina B6, niacina, potassi, i seleni, nutrients que són importants per a diverses funcions corporals, com ara el metabolisme, la funció neurològica, la salut òssia i la immunitat. Té propietats antioxidants que ajuden a protegir les cèl·lules dels danys causats pels radicals lliures, contribuint a reduir el risc de malalties cròniques i el procés de l’envelliment.

I, a part de ser tan deliciós i saludable és baix en calories.

Equip d’ensenyaments professionals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>