El milfulles

Possiblement, la majoria de nosaltres pensem que el milfulls, aquest dolç atribuït a la rebosteria francesa, però alhora tan tradicional al nostre país, rep el seu nom per raons òbvies: s’elabora a partir de capes de pasta de full. Ara bé, són mil les capes que es fornegen? Doncs no, però aquest nombre indefinit amb el qual fem referència a la gran quantitat de capes existents tampoc dista tant del nombre real, que és de set-centes vint-i-nou.

Més enllà de possibles curiositats al voltant d’aquestes postres, hi ha una veritat incontestable: les millors són les que es poden degustar al restaurant de l’aula d’aplicació dels nostres cicles formatius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>