El menú del xef Jordi Peña

El xef que ens proposa el menú de la setmana al restaurant pedagògic és el nostre alumne Jordi Peña.

En els aperitius, tenim una esferificació de patata acompanyada d’un refrescant tàrtar de salmó. En els següents plats que componen el menú, trobem plats de creativitat pròpia d’en Jordi, com són l’amanida de maduixa o l’orada, així com el conegut risotto de carabassa i un secret ibèric amb tocs asiàtics.

En Jordi acaba la proposta amb una pannacotta que, en aquest cas, incorpora tomàquet i alfàbrega, aconseguint una combinació fresca i lleugera.

Us adjuntem el menú degustació i us recordem que podeu fer-nos la reserva a hostaleria@insramoncoll.cat o al telèfon 674 07 51 40.

Equip de cicles formatius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>