En el seu centre d’investigació en cuina, la Fundació Alícia (afortunat acrònim d’alimentació i ciència) desenvolupa el projecte d’impulsar la cuina com a distintiu turístic.
L’Associació de Bars i Restaurants, el Gremi d’Hostaleria i Lloret Turisme s’han integrat en aquest projecte, compromès amb el territori, amb la intenció d’incloure-hi la gastronomia lloretenca. És per això que, aquest dilluns 5 de febrer, la nostra directora, Luisa Peralta, va representar al Coll i Rodés en la visita que els professionals del sector van fer a l’espai de la Fundació Alícia, al Món Sant Benet.
La visita guiada va seguir el recorregut, no només de les instal·lacions de la fundació (cuina-laboratori, auditori i cuina infantil), sinó també del privilegiat marc arquitectònic en el qual s’ubica. Posteriorment, es van presentar les conclusions de la investigació que ha dut a terme la Fundació Alícia durant els últims mesos i es van debatre les línies estratègiques proposades per a la potenciació de l’oferta gastronòmica de Lloret de Mar.