El bistec tàrtar

 

A l’últim menú gastronòmic del nostre restaurant d’aplicació, un dels dos entrants que s’ofereixen és el bistec tàrtar amb torradetes casolanes. Els alumnes del cicle formatiu el preparen amb dedicació i respectant estrictes mesures d’higiene.

Aquest plat ofereix un gran ventall de variants de la seva recepta; però, més enllà del pebre, la salsa Worcestershire i la resta de condiments, el que realment resulta essencial per tal que sigui suculent i saborós és que la carn sigui fresca i de qualitat.

Un cop a taula, el comensal pot deixar volar la seva imaginació i remuntar-se, potser de la mà del correu del tsar Miguel Strogoff, fins a les estepes tàrtares, on diu la llegenda que s’originà aquest plat. O pot sentir-se assegut al restaurant Jules Verne, ubicat al segon pis de la parisenca Torre Eiffel, on, gràcies al famós personatge literari, el bistec tàrtar és una de les especialitats que s’ofereixen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>