Echange Européen Transfrontalier

Aquest cap de setmana, sis alumnes de 1r de batxillerat artístic, Zaida, Giuliana, Yaiza, Noelia, Alba i Aloma, seran al nostre municipi dins un programa itinerant de cultura jove entre les viles de Berga, Perpinyà i Lloret de Mar. Es tracta de fer activitats d’intercanvi amb nois d’entre 16 i 20 anys en grups petits amb afició o interès per la fotografia. L’eina és la fotografia i la temàtica, l’emoció, d’una manera lliure.

A Lloret i a Berga, l’estada és de dos dies (21 i 22 d’abril, i 19 i 20 de maig, respectivament); però, a Perpinyà, serà d’una setmana (del 9 al 13 de juliol). Lloret de Mar és, per tant, la seu primera de l’itinerari, amb els objectius d’ensenyar la vila, cohesionar el grup i donar els primers coneixements sobre narrativa visual per poder fer el treball fotogràfic resultat d’aquesta experiència.

Tres són les entitats organitzadores d’aquesta trobada transfronterera, entre les quals destaca la lloretenca MontPhoto i quatre són les visites fotogràfiques previstes durant aquest cap de setmana: dissabte, al cementiri modernista i a la casa museu de Can Font; i diumenge, als jardins de Santa Clotilde i a la cala de Sa Boadella.

Els resultats del projecte seran exposats al festival Off de Perpinyà durant el prestigiós Visa 2018.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>